22 juni, 2009

FASHIONISTA: Zoë Kravitz.

Dit is een nieuw soort bericht dat ik vanaf nu vaker wil gaan plaatsen. Hierin kies ik een bekende of minder bekende fashionista, om vervolgens haar kledingstyle onder het vergrootglas te houden. Ik plaats hier een klein stukje informatie en foto's van het desbtreffende persoon. De personen die ik uit kies zullen mensen zijn die over het algemeen een erg goede kledings smaak hebben, en orgineel zijn. hierdoor kan jij inspiratie op doen, en de nieuwste trends oppikken.

Fahsionista #1: Zoë Kravitz.

Zoë Kravitz is de dochter van Lenny kravitz en Lisa bonet. Met twee zulke prachtige en getalenteerde ouders kon het natuurlijk haast niet mis gaan. Behalve dat Zoë een ontzettend knap meisje is, heeft ze ook een ontzettend goed gevoel voor fashion. Ze loopt mee met de nieuwste mode, maar tegelijkertijd geeft ze daar wel een compleet eigen draai aan. Het leuke aan de kleding van Zoë is dat ze niet continu aan één de zelfde style blijft hangen, ze durf verandering in te brengen in haar kleding en style. Ook past alles perfect bij elkaar zonder dat het eruit ziet alsof er veel moeite voor is gedaan. Af en toe geeft ze haar outfit een eigen touch door één extreem kleding stuk uit te kiezen. (iets wat er eigenlijk niet bij hoort, of iets in een totaal andere kleur). Ook kun je bij Zoë altijd leuke details vinden, bijvoorbeeld opvallende zonnenbrillen of aparte haarbandjes. Vaak gaat ze voor een look die te omschrijven is als 'hippie/rock' terwijl ze de volgende dag totaal kan om switchen naar 'classy/chic'. kortom: het blijft leuk om naar te kijken, het blijft namenlijk orgineel.

Zelf gebruik maken van de Zoë kravitz style:
-als je een nette classy outfit aan hebt, speel hier dan mee door het te combineren met een grote rock zonnebril of kinderlijke kralen bandjes.
-Zorg dat je er nooit uitziet alsof je er veel moeite voor hebt gedaan.
-Durf af en toe iets te combineren wat andere misschien niet zouden doen.
-Schaf vintage kledingstukken aan. (en dan vooral schoenen en hoeden.)
-Kijk in de kledings kast van je broer/vriend/vader voor oversized truien en vesten. Draag deze los, of knoop ze om je middel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten