20 juni, 2009

Leather.

Wat je moet onthouden als je leer draagt, is dat je het simpel houdt. leer valt heel snel op. Je ziet het nu heel veel en is nu dus ook in veel verschillende kledingstukken verkrijgbaar. (van leggings, schoenen, broeken tot sierraden en jasjes) Ik raad aan om nooit te veel leren kleding stukken met elkaar te combineren.
Het leren rokje/rokje:
Dit staat snel hoerig, dus als je het draagt, moet je de rest een beetje rustig en netjes houden. Ik zelf vind wel dat je moet opletten waarneer je dit draagt, omdat het lang niet altijd gepast is. Combineer het vooral niet met drukke printjes, het rokje/jurkje zelf valt al heel erg op.
Voorbeelden:


De leren legging/broek:
Dit is al wat makkelijker te combineren en minder snel trashy. Bij de broek geldt eigenlijk hetzelfde, zorg dat je hem niet gaat combineren met drukke prints en andere opvallende kleding stukken. een wat langer vallend shirtje of hempje staat vaak erg mooi op de legging/broek. vaak staat de 'zakelijke' look het mooist in combinatie met leer (denk bij zakelijk aan: laarzen, blouse, blazer)
voorbeelden:

Het leren jasje:
Het leren is natuurlijk écht een musthave, bijna iedereen weet nu ook wel hoe je die moet combineren. je hebt ze nu in veel verschillende kleuren en modellen. Ik zelf heb een bruine en een zwarte, ik draag ze echt ontzettend veel.


Verder heb je natuurlijk nog leren tassen, schoenen, en nog veel meer. Maar de meeste dingen spreken dan wel voor zich. Onthoud bij leer alleen dat je nooit verschillende kleuren leer met elkaar combineert en probeer maximaal 2 leren items met elkaar te matchen, minder mag, maar meer oogt snel trashy.

Tip: leren armbandjes:
.
waar te halen: markt, sierraden winkels (SIX, claires) H&M:

Mannenafdeling H&M: €5,90, ook verkrijgbaar in het zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten