21 juni, 2009

NEW: Plaiting nackless.


Je ziet ze nog niet veel, maar ik verwacht dat we het binnekort steeds vaker zullen gaan zien: De Plaiting nackless. (de vlecht ketting.) Het is een opvallende ketting, die je kleding nét even dat extra's kan geven wat het soms nodig heeft.Zelf maken:

Het leuke aan deze ketting is, dat hij en opvalt, én super cheap is. Het voordeel is natuurlijk dat wij meisjes zijn, en wij vrijwel allemaal kunnen vlechten. (Als dit niet het geval is.. is dat vrij ernstig, maar dan bestaan er nog altijd moeders, vriendinnen en zussen.)

Je kunt je Plaiting nackless helemaal ontwerpen naar smaak, je kan zelf bepalen hoe lang of kort je hem wilt, in welke kleuren, en met welke stoffen. Als je ze zelf maakt zou ik aanraken om of katoenen stroken te gebruiken, of draden van wol. Je kan zelf kiezen of je meerdere kleurtjes in je ketting gebruikt, of het gewoon effen houdt. Tip: als je hem nog net iets opvallender wilt maken, zou je ook te werk kunnen gaan met verf, of bedeltjes. Je kan eigenlijk alle kanten op!

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk, vooral die laatste!
  Maar daarvoor heb je wel een aantal metertjes nodig haha.
  Ik ben verliefd op je blog, blijf zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor je reacties!

  Haha ja ik denk dat ik zelf ook de onderste ga maken, misschien in een andere kleur. Zo te zien heeft ze katoenen stroken gebruikt.

  Op de markt even kijken voor een lap stof die niet te duur is.

  BeantwoordenVerwijderen