21 juni, 2009

From Basic to Amazing.

Mooie basic kleding stukken hebben we allemaal, en is altijd handig. De enige fout die je bij basic kan maken is dat het té basic wordt. Zodra het woord 'té' ergens voor komt te staan, is dit een slecht teken, zelfs bij zoiets als basic kledingstukken.

Dus hoe leuk je basics op? Daar zijn vele manieren voor. Zorg er ten eerste voor, dat je een mooie basic basis hebt. Als je dit hebt, weet je ook dat je de volgende keer als je gaat winkelen niet meer je hoeft te focussen op de basics, zo blijf je niet bij de basics blijft hangen. Loop eens door de winkels, en pak eens iets wat je normaal gesproken niet zo snel zou aantrekken, en doe het vervolgens juist wel. Wie niet waagt, wie niet wint. Probeer je basic kledingstukken altijd te combineren met één opvallend kledingstuk, dat kan van alles zijn, een sjaal, schoenen, jurkje, vest, singlet, haarband, etc.

Voorbeelden:
Broek:

Tas:

Ketting:

Jurkje:

Zelf opvallende kledingstukken kopen: H&M:

Vest:

Singlet:

Broek

Tas:

Sjaal:

Combineer deze kledingstukken met de basics, en al snel zie je dat ook basics heel makkelijk op verschillende manieren te combineren zijn. Basics die je haast wel moet hebben zijn: een mooie skinnyjeans (licht en donker), een zwarte legging, een vestje met knoopjes, en singlets in een effen kleur. Zorg wel dat je basics ook echt basic blijven, door ze ook in een basic kleur te kopen, die je overal mee kunt combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten