22 juni, 2009

INSPIRATIE: Couples.

MATCHING COUPLES:


Je kleding op elkaar afstemmen klinkt natuurlijk erg fout en cliché, maar stiekem kan het toch erg leuk zijn. Op elkaar afstemmen is natuurlijk iets heel anders dan elkaar na doen. Zorg ervoor dat je er samen fantastisch uitziet, maar wel beide op je eigen manier. Het handige hier aan is, is dat je voorkomt dat zodra je met je vriend/moeder/vriendin/zus/etc. over straat loopt één van jullie totaal in het niet valt bij de fantastische outfit van de ander. Ook loop je niet het risico dat je compleet ongepast gekleed bent, want er is altijd nog iemand die lekker met je mee doet. Dit maakt het toch net iets minder eng, als je dan de mist in gaat, dan maar samen. Als het goed is, hoef je hier niet veel aan te doen. Omdat het vaak zo gaat dat mensen met de zelfde smaak elkaar een beetje aantrekken, en je ook smaak van elkaar overneemt. De kans is groot dat jij en je beste vriendin sowieso al de zelfde dingen leuk vinden, en er vaak ook gelijkwaardig uitzien. Stiekem is het gewoon leuk om te laten zien dat je bij elkaar hoort, dat jullie een goed match zijn, en dat jullie er samen fantastisch uitzien.


How to match:

Matchen kan op verschillende manieren; door aftestemmen op kleur (voorbeeld: beide iets roods in de kleding) door aftestemmen op kledingstuk (voorbeeld: beide een blazer aan, in een ander model of gedragen op een compleet andere manier) door een kleding stuk te jatten (voorbeeld: die spijkerbroek, blazer, short, of trui van je vriend kan jou ook fantastisch staan) Of gewoon door beide de zelfde style te dragen, maar wel totaal anders. (voorbeeld: beide draag je de laatste mode, beide draag je de zelfde style 'bohemian', 'hippie','rock' etc.) Het leuke is ook, dat als je met zijn 2en smaen matcht, je opvalt, zonder dat je hele bijzondere kleding aan hoeft te hebben.

Kortom, het is handig om inspiratie op te doen bij matching couples:


En ik snap best dat er mensen zijn die huiveren bij het idee om op iemand te lijken, zeker degene naast wie je loopt. Maar dat is helemaal niet de bedoeling van matchen. matchen gaat erom samen er net zo fantastisch uit te zien als alleen. En stiekem doen we het allemaal. 'Hé wat doe jij aan dan, vrijdag naar dat feest?' 'Mam, doe jij een jas aan?' 'Hé vriendjelief, ik heb het koud, mag ik je trui aan.' Allemaal kleine dingentjes waaraan toch te zien is dat jij en degene met wie je over straat gaat bij elkaar horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten