22 juni, 2009

Flower Dress.

Het Bloemen jurkje.Zeker nu het weer steed beter wordt, zie je het bloemen jurkje dit jaar steeds vaker. Het bloemen jurkje is vooral leuk omdat hij vaak zo'n kleurijke, vrouwelijk, zomerse uitstraling heeft. Combineer dit jurkje zodra het kan met blote benen, en anders met donkere panty, strakke skinnyjeans of donkere legging. (ik persoonlijk ben anti huidskleurigepanty's en witte leggings, omdat dit snel goedkoop oogt.) Als je wat minder voor kleur bent, kan je ook kiezen voor een zwat/witte/grijze bloemenprint, want die zie je nu ook veel. Probeer bij een bloemen jurkje de rest van je kleding simpel en rustig te houden. Bij drukke bloemen printjes staat vaak zwart mooi. Ook slippers zijn meestal perfect in combinatie met deze opvallende jurk. (kies vooral bij een erg kort jurkje voor platte schoenen.. in het dagelijks leven kan een kort jurkje met pumps al snel trashy ogen)

Hoe te dragen: Voorbeelden:Zelf kopen:

Let hierbij op je figuur..
ben je erg lang maar wil je graag wat kleiner lijken, neem dan een jurkje op kniehoogte.
Ben je erg klein en slank en wil je wat langer lijken, kies dan voor een mini-dress.
Ben je klein met vormen, en wil je graag langer en slanker lijken, kies dan voor de jurk die gaat tot aan je enkels.
Kies als je heel slank bent voor een strak model, zodat de vormen die je wel hebt geaccentueerd worden.
Als je je buikje of andere vormen wilt verbergen, kies dan voor een jurkjes dat strak zit bij de taille, maar vervolgens wat wijder uitloopt.

En als je gewoon trots bent op je lichaam, en juist die extreem lange benen, of die exotische brede heupen wilt accenturen, kies dan voor een jurk waarbij dat kan. Probeer met een jurkje áltijd je mooiste lichaamsdeel te accentueren, laat de aandacht gaan naar je sterkste punt. (heb je mooie benen? kies voor een kort jurkje, heb je een mooie boezem? kies voor een jurkje met mooi decollete)

Voorbeelden: Zelf kopen: H&M:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten